VJ by Isabella Löwengrip

VJ by Isabella Löwengrip smyckenVJ-since-1890-by-ISABELLA-lowengrip-blondinbella-3

Entreprenören och bloggerskan Isabella Löwengrip, mer känd som Blondinbella, har tagit fram en mycket vacker kollektion med stilrena och lyxiga smycken för VJ since 1890 – ett riktigt lyckat designsamarbete. Isabellas kollektion består av klassiska smycken i sterling silver med rodiumöverdrag tillsammans med cubic zirkoner. Klassiska smycken som alla tjejer behöver i sitt smyckeskrin, det kan helt enkelt inte gå fel. Perfekt gåva att ge bort eller varför inte köpa som present till sig själv? Garanterat uppskattat av de allra flesta! Till och med världsstjärnan Rihanna har burit smycken från Blondinbellas kollektion och hyllade henne via hennes Instagram med miljontals följare.  

VJ by Isabella Löwengrip armband och dess kännetecken

Amaze är stolta återförsäljare av smycken från VJ by Isabella Löwengrip och har haft hennes smycken med bland annat armband och halsband i vårt sortiment sedan start. Blondinbellas smycken är glamourösa och flörtiga, med en klassisk touch och präglas av en genomgående känsla av lyx. Smyckena är producerade i samarbete med VJ since 1890 och finns bara i ett litet antal för att smyckesbäraren ska få vara unik med just sitt smycke. Smyckena från Blondinbella är av äkta 925 sterling silver och alla smycken i kollektionen är helt nickelfria. Köp smycken designade av Blondinbella online hos Amaze.

Amaze är glada att stöda unga svenska entreprenörer och Isabella är absolut en av Sveriges starkt lysande entreprenörsstjärnor i modern tid. Hon har många strängar på sin lyra och vi på Amaze tycker att det är extra roligt att hon vågat sig på att designa smycken som en del i allt hon gör och tar sig för. Imponerande och väl värt att stötta!