Syster P

Slut i lager

ctn105_76_593_0_0__SP LOGO_NY_storSyster P smycken och dess bakgrund

Systrarna Annikki och Emma är grundarna av det svenska varumärket Syster P. Systrarna hittar inspiration världen över och designar smyckena med hög trendkänslighet och modegrad. Materialen består av ädelstenar, sötvattenspärlor, silver och pläterade metaller. Varje smycke tillverkas för hand och systrarna lägger ned mycket kärlek i processen. Amaze är stolta återförsäljare av dessa smycken och har haft Syster P armband, halsband, örhängen och i sortimentet sedan start.

Syster P armband och historia

Allt började 2006 på ett besök i Shanghai, där systrarna inspirerades av stadens enorma marknad för pärlor och halvädelstenar. Inspirationen till sin vackra design hämtar systarna från ett resande liv – En bakgata i New Delhi. En aveny i New York. En gångbro i Kambodja. Allt är inspiration!

Systrarna tog med oss inspirationen hem till Stockholm, där de sedan ställde ut sina första smycken. Responsen överträffade förväntningarna, så de fortsatte. Idag gör Syster P smycken och modeaccessoarer och finns i ett flertal länder. Resmålen och glädjen guidar dem fortfarande i designprocessen. Och Syster P vill att du som bärare av smycken från dem ska känna samma lycka när du använder något från Syster P som de kände när vi skapade det. Det är något personligt. Det är Syster P.