Pilgrim smycken

Slut i lager
Rea!

Pilgrim smycken och dess historiapilgrim-jewellery-logotyp

Pilgrim grundades 1983 då danskarna Annamette Markvad och Thomas Adamsen översatte sin kärlek och innovativa energi till smycken, som först såldes mestadels på festivaler. Deras kärlek till musik och människor uttrycker sig i designen än idag. Pilgrim handlar om att söka nya saker, nya vägar och nya resor. Det handlar inte alltid om destinationen, utan också om hur du tar dig dit. Pilgrim är idag ett av nordens största smyckesmärken och lägger högt fokus på design och moderiktighet. Deras ledord är kvalitet och trender. Pilgrims handgjorda smycken finns idag i över 50 länder och Pilgrim utkommer med hela sex kollektioner per år. Pilgrim har smycken från alla kategorier med armband, halsband, ringar och örhängen.

Pilgrim armband och dess kännetecken

Många smycken från Pilgrim har en personlig touch och känns ändå genuina och stilrena i sin utformning – en stilfull balanserad kombination. Dansk design är känd världen över för att vara bra, gedigen och stilfull och smycken från Pilgrim är verkligen ett danskt designvarumärke att räkna med både nu och i framtiden. En modern klassiker till bra peng. Något som Amaze gärna vill förmedla.

Pilgrim handlar om att söka nya upplevelser och finna nya vägar. Pilgrim har många vackra smycken för alla smaker, allt från den trendinriktade till den klassiska kvinnan. Dem har funnits ända sedan 1983 och har sedan dess blivit ett världskänt designvarumärke inom smyckesvärlden. Alla Pilgrims smycken är handgjorda med handmålade detaljer som ger smycket det där lilla extra.

Smyckena passar utmärkt att ge bort som födelsedagspresent, till studenten, examen, bröllop eller liknande. Köp Pilgrim smycken online hos Amaze.