House of Harlow

House of Harlow smycken

House of Harlow 1960 grundades i Los Angeles år 2009 av Nicole Riche. Nicole utvecklade en förkärlek för mode i unga år och älskar att uttrycka sig genom just kläder, smycken och accessoarer. Att översätta den kärleken till att själv designa är ett karriärsval hon aldrig ångrat. Nicole har varit den kreativa kraften bakom varumärken sedan dag ett och House of Harlow är ett mycket uppskattat varumärke bland både kändiseliten, bloggare och andra fashionistas. House of Harlow finns på några av världens främsta varuhus såsom Bergdorf Goodman och Selfridges och vi på Amaze är stolta över att vara en av få återförsäljare i Sverige.

House of Harlow armband och kännetecken

Smycken med design sunburst från House of Harlow har blivit en riktig klassiker för varumärket och det är just den designen som är bästsäljande och klassas som mest populär. Amaze har flera varianter av de populära sunburst-smyckena i vårt sortiment och är glada att sprida den strålande glädje som just de smyckena utstrålar.

Många älskar House of Harlow tack vare den boho-chica stil som smyckena utstrålar och förmedlar samtidigt som de är av klassisk design och har en mycket god och hållbar kvalitet. Det är lätt att hitta favoritsmycken att älska och bära en lång tid från House of Harlow.

Armband från House of Harlow är en perfekt present till den trendkänslige likväl som till den som gillar det mer klassiska. Smyckena är personliga och har alltid en touch av elegans. Smycken från House of Harlow är såklart också en perfekt present till sig själv.