Caroline Svedbom

Caroline Svedbom smycken

Caroline Svedbom

Caroline Svedbom är ett välkänt varumärke som uttrycker feminin design och sprakande färg. Glamour och kvalitet är ledord.

Det hela började för över 105 år sedan då det fanns ett genuint intresse för juveler och hantverk i Svedboms släkt. År 1935 startade Carolines farfar i egen regi som togs över av hennes far – Kenneth. Eftersom Caroline växte upp med smycken var det kanske inte så konstigt att passionen även kom in i hennes liv. Redan som liten följde hon med på mässor – främst i Norra Italien och blev inspirerad redan då. Caroline fastnade ofta vid just färgstarka smycken och drömde redan som tonåring om en framtid som smyckedesigner.

Efter skolan gick hon gärna till olika pärlbutiker och satt och gjorde sina egna smycken som gavs bort till vänner och familj.

När Caroline hade tagit studenten började hennes resa i olika smyckeföretag och år 2014 bestämde hon sig för att fullfyllo sin dröm och designa eget. En dröm om en färgstark, feminin collection som inspirerats från hennes resor i södra Europa, möte med olika personligheter och passionen för glamourösa juveler.

Caroline Svedboms etablering

Caroline Svedbom Jewelry är idag ett välkänt varumärke och uttrycker färg och feminin design och säljs exklusivt hos modebutiker, hotell och salonger i Sverige, Norge, Spaniel, Grekland, Frankrike och Tyskland. Amaze är stolta återförsäljare av smycken från Caroline Svedbom.

Carolines smycken är mycket populära och passar de allra flesta som uppskattar glitter, glamour och vackra ting. Smyckena passar ypperligt till fest, gala och bal men kan även stylas ned och då bäras mer vardagligt. Alla Carolines smycken är väldigt vackra att kombinera tillsammans – more is more! Caroline Svedboms smycken är säkra favoriter i de flesta smyckeskrin och är uppskattade presenter till kvinnor i alla åldrar.

Smyckena tillverkas för hand med Swarowskikristaller av högsta kvalitet och alla smycken från Caroline Svedbom är 100% nickelfria och pläterade med guld eller rhodium.