Leveranstid

Amaze har en leveranstid på 1 arbetsdag på alla order som avslutas innan kl 16:00 vardagar. När det gäller order som ska längst upp i Norrland eller annat ställe som Posten AB har svårt att leverera till på 1 arbetsdag så kan det ta upp till 2 arbetsdagar. Paketet levereras normalt sett direkt till din brevlåda men beroende på din orders storlek så kan det även levereras till ditt närmaste postombud. Amaze AB kan inte hållas ansvarig om leveranstiden överskrids som Amaze AB ej råder över. Eventuella förseningar hos Posten AB är exempel på en faktor som vi ej kan påverka. Om din order inte kommer fram kan du kontakta oss på kundservice@amaze.se. Om paketet kommit bort görs en reklamation hos Posten AB.


Ditt ansvar

Det är kundens ansvar att adress och all användardata är korrekt. Var noga med att få med all information som behövs. Exempelvis: För- och efternamn, fullständig adress samt Lgh-/husnummer, det är också kundens ansvar att det står samma uppgifter på brevlådan/-inkastet. Amaze AB ansvarar inte om dessa uppgifter inte stämmer överens och försändelsen returneras till Amaze AB. Om ditt paket kommer till ett ombud så har du 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket hos Postens närmaste ombud. Om du inte hämtar ut försändelsen inom 14 dagar kommer Amaze AB att debitera dig för de omkostnader, returfrakt till oss, administrativt samt ny frakt. Debiteringen för oupphämtad försändelse är 149 kr, omfrakten debiteras 89 kr. En faktura med orderns ursprungliga summa samt dessa belopp skickas från oss samma dag som en oupphämtad försändelse registreras hos oss. Tidfristen 14 dagar ångerrätt går ut när du inte hämtat ut ditt paket och du är enligt lag skyldig att betala. Fakturan har 14 dagar kredit. Vid utebliven likvid lämnas ärendet omedelbart över till Payson AB. När vi har registrerat din betalning kommer din order att omlevereras inom 2 arbetsdagar.


Byten & returer

Amaze.se har man alltid rätt att skicka tillbaka sitt smycke inom 14 dagar. Om smycket är använt förbehåller sig Amaze AB rätten att göra en värdeminskning. Återbetalning gäller endast när smycket är oanvänt och i originalförpackning. Du har annars rätt att byta till ett annat smycke eller få pengarna tillbaka. Gör man ett byte så är returfrakten gratis – annars kostar det 39 kr att returnera om man vill göra en återbetalning. Defekta returer återbetalas/bytes ej. För produkter på realisation, eller med använd rabattkod, gäller inte bytes- eller ångerrätt. Ett normalt byte tar knappt 1 vecka.

Returer

Om man önskar göra retur är ni självklart välkomna att kontakta oss för att få en returblankett. Viktigt att ni packar smycket väl, då du har ansvaret för att smycket kommer tillbaka till oss i oskadat skick, gärna i samma emballage som du fick försändelsen i. Defekta returer återbetalas/bytes inte och returneras till avsändare. Återbetalningen görs till ditt konto. Återbetalningen sker oftast inom 10 arbetsdagar efter att vi har mottagit din retur. Vid byten är returen gratis men önskar kunden en återbetalning står man själv för frakten 39 kr.

Returadress:
Amaze AB
Tavastgatan 24
118 24 Stockholm